Potensi Gaji Consultant QM

 

GAJI 500 RIBU SEBULAN ??

WOW BETUL KE?

 Jom Kita diskus, Ada ilmu baru nampak peluang.

 

GAJI RM20,440 Sebulan !!

 

GAJI RM10,765 Sebulan !!

 

GAJI RM27,040 Sebulan !!

 

GAJI RM512,381 Sebulan !!

 

Wow betul lah boleh capai RM500 ribu sebulan, Gaji bersih pulak tu kan, Soalannya bagaimana nak capai? Betul ke boleh capai? Company tak rugi ke bayar gaji mahal ni ? Jom kita kupas persoalan ini,

 

Carta di atas adalah komisen jualan utk produk QM, dengan kata lain ada jualan ada komisen, Contoh Client beli produk harga RM1000, jika anda pangkat introducer komisen anda 2% = RM20, jika anda pangkat merchant komisen anda 14% = Rm140, dan jika anda pangkat lebih tinggi anda boleh dapat komisen Group sales di bawah anda,

Jom kita buat kira kira, katakan di bawah anda ada seramai 100 Client, dari 100 client, 50 yang beli produk emas QM, katakan sales bernilai RM100,000, Anda status dealer, komisen anda 7% = RM7000 gaji anda, betul tak ?

Katakan anda focus bina client selama 1 tahun dan anda berjaya bina 20,000 client di bawah anda, Mustahil atau tidak GAJI ANDA BOLEH CAPAI UNLIMITED INCOME? Bukan setakat RM500 ribu sebulan, Boleh capai juta gaji sebulan ni, betul tak ?

Anda nampak tak potensi income sebagai consultant QM, Jom kita buka akaun emas QM dan upgrade sebagai consultant QM sekarang juga, Jumpa anda di sana !

 

BELI , SIMPAN & LABUR EMAS SECARA DIGITAL

 

 DAFTAR SEKARANG !! MULAKAN SIMPANAN EMAS DIGITAL ANDA HARI INI SERENDAH RM10 SAHAJA !!

 

 

 

 

PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
EMASDIGITAL2U.COM © 2023 | Web Design: MSI